Monitoring bestaande woning

Monitoring bestaande woning

Heb je een bestaande woning overgenomen waar al zonnepanelen van 100% Zonnig op liggen?

Wanneer je een woning overneemt, zal de monitoring hiervoor reeds zijn ingesteld. De vorige bewoners beschikken over deze inloggegevens, wat betekent dat de monitoringsapplicatie opnieuw moet worden geconfigureerd. Neem hiervoor contact op met onze serviceafdeling via het onderstaande contactformulier. Zodra je de inloggegevens/uitnodiging hebt ontvangen, kun je gedetailleerde instructies vinden voor het instellen van de monitoringsapp in de onderstaande handleidingen.

Met je woning overname is hoogstwaarschijnlijk ook de internetprovider verandert, hierdoor is je omvormer niet meer verbonden met het internet.  Is de omvormer via wifi verbonden geweest met het internet? Dan zal je de omvormer opnieuw moeten configureren. download hier je handleidingen

Monitoring bestaande woning

Hidden

Volgende stappen: een e-mail add-on synchroniseren

Om het meeste uit je formulier te halen, raden we je aan dit formulier te synchroniseren met een e-mail add-on. Ga voor meer informatie over je e-mail add-on opties naar de volgende pagina (https://www.gravityforms.com/the-8-best-email-plugins-for-wordpress-in-2020/). Belangrijk: verwijder deze tip voordat je het formulier publiceert.
Je naam(Vereist)
Je adres(Vereist)
Je e-mailadres(Vereist)
Mijn woning beschikt over het volgende omvormermerk:

Bekijk onze diensten

Inspectie en gezondheidscheck

Lees meer

Reiniging van zonnepanelen

Lees meer

Onderhoudsabonnement bij 100% zonnig

Onderhoudscontracten

Problemen en storing melden

Lees meer

Veel gestelde vragen over zonnepanelen

Lees meer

Kom meer over ons te weten

Lees meer