Zonnepanelen bij jou thuis

100% zonnig - header

Zonnepanelen bij jou thuis

Voor woningeigenaren

Woon je in de buurt van Nijmegen, Wijchen, Uden of daaromheen? Of je nu eigenaar of huurder bent, we hebben de perfecte zonnige oplossing op maat voor je dak. Met ruim een decennium aan ervaring hebben we uiteenlopende daken laten stralen met onze panelen en installaties in achtertuinen neergezet.

Plat dak

Op platte daken plaatsen we de zonnepanelen op een onderconstructie, die ervoor zorgen dat de zonnepanelen in een hellingshoek van 10, 12 of 13 graden komen. Daarbij proberen we de zonnepanelen zo goed mogelijk op het zuiden te richten. De rijen met zonnepanelen komen daarbij 50cm uit elkaar te liggen, zodat de schaduw van de voorste rijen niet op de rijen erachter komt. We kunnen de zonnepanelen ook in een zogenaamde oost-west opstelling plaatsen, wat de mogelijk biedt om het gehele dakvlak te benutten. De opbrengsten per paneel zijn dan iets lager dan op zuid, maar de opbrengsten van het dak per vierkante meter zijn een stuk hoger.

Schuin pannendak – opdak systeem

De meeste pannendaken in Nederland kunnen met behulp van schuif-dakhaken en montagerails eenvoudig van zonnepanelen worden voorzien. Onze adviseurs beoordelen bij de dakopname of de dakpannen goed genoeg zijn om er zonnepanelen op te plaatsen. Op schuine pannendaken passen we meestal full black zonnepanelen toe, wat esthetisch het mooiste resultaat geeft.

Zonnepanelen in de tuin

Wij plaatsen regelmatig zonnepanelen bij particulieren in de tuin. Daarvoor ontwerpen we een maatwerk schans, die op een fundering van betonbanden wordt geplaatst.

Dakgeïntegreerde zonnepanelen

Zonnepanelen hoeven tegenwoordig helemaal niet meer op te vallen, ze kunnen volledig in het schuine dak worden weggewerkt. Wij hebben al meer dan 8 jaar ervaring met zonnepanelen die in het dak geïntegreerd worden. Daarbij kunnen we het hele dak vullen, maar dat hoeft niet. Bij een gedeeltelijke vulling verwerken de zonnepanelen tussen de dakpannen en maken we een nette aansluiting op de pannen rondom.

Zie bijvoorbeeld onderstaand systeem op de uitbouw van een nieuwbouwwoning in Lent met 48 LG Solar Full Black panelen. De zonnepanelen zijn daarbij blind gemonteerd en de nok is uitgevoerd in bijpassend zwart zetwerk. Deze methode is vooral geschikt voor nieuwbouwprojecten.

Woningeigenaren

Ieder huis en ieder gezin is anders. Wij kijken samen naar jouw wensen voor energievoorzieningen in jouw persoonlijke woonsituatie.

Meer informatie

Bedrijven

Energievoorzieningen zijn nodig en zorgen voor een duurzame oplossing in de toekomst. Van offerte tot subsidie aanvraag, we nemen graag al jouw zorgen uit handen.

Meer informatie

Scholen en overheden

Schooldaken zijn enorm groot en bij uitstek geschikt voor zonnepanelen. Zo bespaar je tot wel duizenden euro’s per jaar.

Meer informatie

Woningcorporaties

Met slim gebruik van zonnepanelen zorg je voor een lager energielabel voor (nieuwbouw)projecten en woningen.

Meer informatie

VvE’s

Een collectief park met zonnepanelen op jullie woningen? Dat is geen enkel probleem. Naast de installatie nemen we ook de organisatie uit handen.

Meer informatie

Sta je hier niet tussen?

Wil je gebruikmaken van zonne-energie en staat jouw situatie hier niet tussen? We gaan graag om tafel om alle mogelijkheden te bespreken.

Neem contact op

Interesse in zonne-energie?