Werkwijze

Werkwijze

Fantastisch! Je overweegt om over te stappen naar duurzame energiebronnen en vraagt je af hoe wij te werk gaan. Helemaal begrijpelijk, en we laten je dan ook met plezier zien hoe onze aanpak eruit ziet.

Onze werkwijze

We bieden de beste energieneutrale oplossing voor jouw persoonlijke situatie. Op deze pagina krijg je inzicht in elke stap, vanaf het eerste contactmoment tot de installatie van de zonnepanelen en zelfs de periode daarna.

Dit levert het jou op:

1. Jouw energiebehoefte

Zonnepanelen zijn maatwerk. Elk dak, elk huishouden en elke energiebehoefte verschilt. Samen ontdekken we wat jij nodig hebt. Dat kan bij ons op het Energieplein, maar ook bij jou thuis. Vanuit dit adviesgesprek kijken we wat mogelijk is en kunnen we een legplan en een offerte maken

2. Plan de campagne

Wij maken een plan op maat voor het plaatsen van de zonnepanelen op jouw dak, afgestemd op je wensen, mogelijkheden en behoeften. Nadat we tijdens ons adviesgesprek hebben besproken wat wenselijk is, gaan onze experts op locatie kijken. Hierbij controleren we of het legplan haalbaar is en kijken we hoe we de kabels het beste kunnen plaatsen, afgestemd op jouw wensen en ideeën. Indien gewenst werken we meerdere opties uit. Door ons uitgebreide assortiment aan zonnepanelen, omvormersystemen en onderconstructies hebben we voor bijna elke situatie een oplossing.

3. Vakkundige plaatsing

Onze installateurs plaatsen vakkundig de zonnepanelen die jij hebt uitgekozen. De gebruikte materialen zijn van hoge kwaliteit en tijdens het werken letten we niet alleen op onze veiligheid, maar ook op jouw woonsituatie. Wij zorgen ervoor dat de installatie tot in de puntjes wordt uitgevoerd en afgewerkt. 

4. Zorgeloos genieten

We zijn pas klaar als jij tevreden bent. En indien gewenst kunnen we de installatie onderhouden met bijvoorbeeld een periodieke controle en dan kun je de zonnepanelen door ons laten reinigen. Heb je vragen over jouw systeem of toebehoren? Dan staan we je graag te woord met tekst en uitleg. Elke keer dat je een lichtknop omzet of een apparaat aansluit, weet je waar jouw energie vandaan komt! 

Jouw positieve energie

Bij 100% Zonnig geloven we in het opbouwen van duurzame relaties en het verspreiden van positieve energie. Dit streven zie je niet alleen terug in ons uitgebreide assortiment, variërend van zonnepanelen tot laadpalen en accu’s, maar je voelt het ook in onze aanpak. Ons team bestaat uit gepassioneerde vakmensen met een ongekende toewijding voor hun werk. We zijn nuchter, maar met een hart voor de zaak. Onze inzet is intens, maar altijd met een glimlach. Voor ons is kwaliteit een belofte die we elke dag waarmaken. We gaan net dat stapje verder om jou te voorzien van de positieve energie!

“100% Zonnig bestaat omdat we voor een energieneutraal Nederland gaan”