Werkwijze

Hoe gaat het in z’n werk?

Hier zie je hoe wij met jou samenwerken om de beste oplossing voor jouw woning en situatie te realiseren. Stap voor stap richting de beste energie voor jouw gezin.

1. Advies op maat

Zonnepanelen plaatsen en inplannen is maatwerk. Elk dak, elke woning, elk huishouden en elke energiebehoefte verschilt. Samen ontdekken we wat jullie nodig hebben. Dat kan in onze showroom, maar ook bij jullie thuis. Vanuit dit adviesgesprek kijken we wat mogelijk is en kunnen we een legplan en een offerte maken.

2. Plan op maat

Nadat we tijdens ons adviesgesprek hebben besproken wat wenselijk is, gaan onze experts op locatie kijken. Hierbij controleren we of het legplan haalbaar is en kijken we hoe we de kabels het beste kunnen plaatsen, afgestemd op jouw wensen en ideeën. Indien gewenst werken we meerdere opties uit. Door ons uitgebreide assortiment aan zonnepanelen, omvormersystemen en onderconstructies hebben we voor bijna elke situatie een oplossing.

3. Vakkundige Installatie

Onze eigen installateurs zijn opgeleid om de zonnepanelen veilig en netjes te installeren. De gebruikte materialen zijn van hoge kwaliteit en tijdens het werken letten we niet alleen op onze veiligheid, maar ook op uw woonsituatie. We zorgen dat de installatie tot in de puntjes is afgewerkt en zo mooi mogelijk wordt geplaatst.

3.4 Nazorg en onderhoud

We zijn pas klaar als u tevreden bent. En indien gewenst kunnen we de installatie onderhouden met bijvoorbeeld een periodieke controle van de systemen en kunt u de zonnepanelen door ons laten reinigen. Heeft u vragen over uw systeem of toebehoren? Dan staan we u graag te woord met tekst en uitleg.

Bekijk onze werkwijze