Voor VVE’s

Voor VVE’s

Voor VvE’s

Voor verschillende aannemers en installateurs rond Nijmegen zijn wij de zon in samenwerking. We doen meer dan enkel panelen en omvormers monteren. Neem ‘Het Platform’ in Utrecht als voorbeeld: voor Hendriks Bouw en Ontwikkeling en Schrijvers Technische Installaties hebben we 220 zonnepanelen boven de technische installaties geïnstalleerd. Samenwerken? Dat betekent voor ons net die extra stap zetten om jullie van positieve energie te voorzien.

Woningeigenaren

Ieder huis en ieder gezin is anders. Wij kijken samen naar jouw wensen voor energievoorzieningen in jouw persoonlijke woonsituatie.

Meer informatie

Bedrijven

Energievoorzieningen zijn nodig en zorgen voor een duurzame oplossing in de toekomst. Van offerte tot subsidie aanvraag, we nemen graag al jouw zorgen uit handen.

Meer informatie

Scholen en overheden

Schooldaken zijn enorm groot en bij uitstek geschikt voor zonnepanelen. Zo bespaar je tot wel duizenden euro’s per jaar.

Meer informatie

Woningcorporaties

Met slim gebruik van zonnepanelen zorg je voor een lager energielabel voor (nieuwbouw)projecten en woningen.

Meer informatie

VvE’s

Een collectief park met zonnepanelen op jullie woningen? Dat is geen enkel probleem. Naast de installatie nemen we ook de organisatie uit handen.

Meer informatie

Sta je hier niet tussen?

Wil je gebruikmaken van zonne-energie en staat jouw situatie hier niet tussen? We gaan graag om tafel om alle mogelijkheden te bespreken.

Neem contact op