Klantenservice


Onze klantenservice

De service en onderhoudsafdeling van 100% Zonnig draagt zorg voor het functioneren van uw installatie. Wij staan voor u klaar bij vragen. De werkzaamheden van onze afdeling lopen uiteen van periodieke inspecties, preventief en correctief onderhoud tot het verhelpen van storingen aan uw zonnepaneleninstallatie. Veel daarvan kunt u zelf uitvoeren: kijk daarvoor op onze pagina veel gestelde vragen over zonnepaneleninstallaties.

Bekijk onze diensten

Inspectie en gezondheidscheck

Lees meer

Reiniging van zonnepanelen

Lees meer

Monitoring van uw installatie

Lees meer

Onderhoudsabonnement bij 100% zonnig

Lees meer

Problemen en storing melden

Direct storing melden

Veel gestelde vragen over zonnepanelen

Lees meer

Houd uw zonnepanelen in goede conditie

Zonnepaneleninstallaties zijn relatief onderhoudsarm. Toch is het van belang om regelmatig uw zonnepanelen te laten controleren. Wij kunnen voor u een inspectie en gezondheidscheck uitvoeren. We bekijken of alles goed werkt en de aansluitmaterialen nog intact zijn. De meest geschikte tijd om uw zonnepanelen te inspecteren, is aan het begin van het jaar. Dat is ook de beste tijd om zonnepanelen te laten reinigen. De lente en zomer zijn namelijk verantwoordelijk voor de meeste zonuren op uw zonnepaneleninstallatie. Het is dus gunstig als uw zonnepanelen in deze periode in goede conditie verkeren.

Onderhoudsabonnement

Met een onderhoudsabonnement hoeft u daar niet meer aan te denken. Wij kunnen uw installatie monitoren en zullen eens per jaar of per twee jaar uw zonnepanelen controleren en/of schoonmaken. De opbrengst van de zonnepanelen kunt u natuurlijk ook zelf inzien via de monitoring-app.