Over ons

Over ons

Over 100% Zonnig

Bij 100% Zonnig draait alles om jou. We geloven in het aangaan van duurzame relaties en het leveren van positieve energie. Dat zie je niet alleen terug in ons complete aanbod van zonnepanelen tot laadpalen, accu’s en omvormers, maar voel je ook in onze aanpak.. We zijn een club gedreven vakmensen met een flinke dosis passie voor ons werk. Nuchter, maar met hart voor de zaak. We werken hard, maar altijd met een knipoog en een lach. Voor ons is kwaliteit geen keuze, maar een belofte. En die belofte maken we elke dag waar, door net dat stapje extra te zetten en jou te voorzien van die positieve energie.

Kijk om je heen; de wereld schreeuwt om verandering. Daarom bestaat 100% Zonnig. Samen met jou zetten we koers naar een energieneutraal Nederland. Want elke zonnestraal draagt bij aan die betere toekomst.

“100% Zonnig bestaat omdat we voor een energieneutraal Nederland gaan”

Het team

Vol trots stellen we ons team aan je voor. We zijn een stralende club van gedreven vakmensen en nuchtere aanpakkers. Ieder van ons draagt met passie en plezier bij aan jouw energiebehoefte. Dat is onze prioriteit. Samen vormen we de kern van 100% Zonnig, altijd klaar om jou te voorzien van de beste service en een dosis positieve energie.

De strategische denkers van 100% Zonnig. Deskundig en scherp, ze zetten jouw wensen om in solide oplossingen. Met kennis helpen ze je de beste keuzes te maken voor jouw situatie. 

Met vakmanschap en daadkracht zorgt ons team van monteurs voor jouw stralende installatie. Zodat jij optimaal profiteert van de kracht van de zon.

Verschijnt er onverhoopt een wolk voor jouw zon, oftewel heb je een brandende vraag? Ons serviceteam staat klaar om je te helpen.

Wij zijn altijd op zoek naar gedreven vakmensen! Benieuwd naar onze vacatures?

Hoe het allemaal begon

In mei 2012 werd de fundering gelegd voor 100% Zonnig B.V. In juli 2014 ontstond de echte magie: een krachtige fusie met Davidszon uit Uden. Samen brachten Marcel Budding en David van Duijnhoven, voormalige collega’s, meer dan een decennium aan expertise in duurzame energie samen onder één dak. Het gezamenlijke doel? Esthetisch verantwoord maatwerk en kwalitatief hoogstaande producten. Het grotere plaatje: een 100% energieneutraal Nederland.

De drijvende krachten:

Marcel Budding, onze commercieel directeur, brengt een rijke historie van 15 jaar bij grootheden als Philips Semiconductors en NXP Semiconductors. Vanaf 2009 specialiseerde hij zich in duurzame energie en zonnepanelen. Als consultant bij adviesbureau Builddesk heeft Marcel met enkele collega’s de Back-from-the-Future prijs gewonnen met een scenario voor een energieneutraal Nederland in 2040. Sindsdien is het zijn missie en passie om actief aan dat toekomstbeeld te werken. Bij Scheuten Solar was Marcel als directeur sales betrokken bij diverse projecten met zonne-energie.

Aan de technische kant staat David van Duijnhoven, als technisch directeur. Met een portfolio van mega-Watts projecten en een leidende rol in de ontwikkeling van de zonnecentrale op centraal station Rotterdam, heeft David zijn stempel gedrukt in de sector van zonne-energie. Zijn vroegere ervaring bij Davidszon en zijn sterke banden met leveranciers, opgedaan tijdens zijn tijd bij een groothandel in zonnepaneelsystemen, zorgen voor een sterke basis voor 100% Zonnig. 

Interesse in zonne-energie?