Over ons


Over 100% Zonnig

100% ZONNIG B.V. is opgericht in mei 2012. In juli 2014 was er een fusie met Davidszon uit Uden. Daarmee bundelden de oud-collega’s Marcel Budding en David van Duijnhoven meer dan 10 jaar kennis en ervaring in duurzame energie. Het doel is om een kwaliteitsproduct met esthetisch verantwoord maatwerk te leveren en zo mee te werken aan een 100% energieneutraal Nederland. Daarmee onderscheiden ze zich van alle collectieve inkoopacties en internetbedrijfjes.

HOB 100 % Zonnig - Marcel Budding - David van Duijnhoven

Marcel Budding

Commercieel Directeur

Marcel heeft 15 jaar ervaring in energiebesparende micro-elektronica bij Philips Semiconductors en NXP Semiconductors. Vanaf 2009 heeft hij zich gespecialiseerd in duurzame energie en zonnepanelen. Tijdens een jaar consultancy bij adviesbureau Builddesk heeft Marcel met enkele collega’s de Back-from-the-Future prijs gewonnen met een scenario voor een energieneutraal Nederland in 2040. Sindsdien is het zijn missie en passie om actief aan dat toekomstbeeld te werken. Met zonnepanelen kunnen veel gebouwen en woningen in Nederland hun elektriciteit namelijk 100% duurzaam opwekken. Bij Scheuten Solar was Marcel als directeur sales betrokken bij diverse projecten met zonne-energie, waaronder het centraal station Rotterdam.

David van Duijnhoven

Technisch Directeur

David brengt een heel diverse ervaring in zonne-energie met zich mee. Als projectleider heeft hij grote internationale projecten van meerdere mega-Watts aangestuurd, en is altijd tot in alle details betrokken geweest bij de technische engineering. Zo heeft hij de ontwikkeling van de zonnecentrale op centraal station Rotterdam van A tot Z begeleidt. In de omgeving van Uden heeft David met Davidszon een aantal aansprekende solar-installaties gebouwd. Daarnaast werkte David een tijd bij een groothandel in zonnepaneelsystemen, waar hij goede contacten met leveranciers heeft opgebouwd. Met de groei van 100% ZONNIG komt deze ervaring heel goed van pas.

Kom jij ons team versterken? Bekijk onze vacatures hier.

Certificaten en keurmerken

Om onze werkzaamheden volgens alle NEN normen te kunnen uitvoeren hebben we als bedrijf alle benodigde certificaten en zorgen we er voor dat onze medewerkers opgeleid zijn om volgens de normen te werken:

• InstallQ Elektrotechnisch installateur
• InstallQ REDE Zonnepanelen installeteur
• Geregistreerd Solar Specialist / Solar Topfitter
• VCA certificering voor alle monteurs en ook de adviseurs, VCA VOL voor de voormannen
• Lid Techniek Nederland, de branchevereniging voor installatiebedrijven
• Erkend leerbedrijf (we hebben altijd enkele stagiaires van het o.a. ROC)

Onze Installatieteams

De meeste projecten bouwen we met onze eigen montageploegen, met medewerkers die allemaal in omgeving van Wijchen en Nijmegen wonen. Daarnaast kunnen we met een aantal vaste montagebedrijven onze slagkracht opschalen.

‘Solar Experience’ in de uitgebreide showroom

Een groot verschil tussen 100% ZONNIG en de meeste van onze concurrenten is het feit dat wij een grote showroom in Wijchen hebben. In dit adviescentrum laten we alle mogelijk installatiewijzen zien en kunt u onze mooiste zonnepanelen van dichtbij bewonderen.

Bekijk hier hoe wij bij 100% Zonnig werken.

Interesse in zonne-energie?