Woningcorporaties

Voor woningcorporaties

Voor woningcorporaties

Als woningcorporatie ligt er een gouden kans voor je om het energielabel van je woningen te boosten. Verduurzamen? Dat is nu cruciaal. Met zonnepanelen zet je niet alleen een grote stap voor het milieu, maar laat je jouw bewoners ook flink besparen. Laten we samen sparren om de ideale aanpak te bepalen: welke panelen, waar en hoe maximaliseren we de opbrengst?  De installatie doen we uiteraard na het maken van goede afspraken, in overeenstemming met de inwoners en voor iedereen op een zo prettig mogelijke manier. Tijdens dit traject regelen wij alles, van planning tot het beantwoorden van bewonersvragen. En natuurlijk zijn we er ook voor de nazorg, zodat alles blijft stralen. Gaan we samen voor een zonnige toekomst?

Woningeigenaren

Ieder huis en ieder gezin is anders. Wij kijken samen naar jouw wensen voor energievoorzieningen in jouw persoonlijke woonsituatie.

Meer informatie

Bedrijven

Energievoorzieningen zijn nodig en zorgen voor een duurzame oplossing in de toekomst. Van offerte tot subsidie aanvraag, we nemen graag al jouw zorgen uit handen.

Meer informatie

Scholen en overheden

Schooldaken zijn enorm groot en bij uitstek geschikt voor zonnepanelen. Zo bespaar je tot wel duizenden euro’s per jaar.

Meer informatie

Woningcorporaties

Met slim gebruik van zonnepanelen zorg je voor een lager energielabel voor (nieuwbouw)projecten en woningen.

Meer informatie

VvE’s

Een collectief park met zonnepanelen op jullie woningen? Dat is geen enkel probleem. Naast de installatie nemen we ook de organisatie uit handen.

Meer informatie

Sta je hier niet tussen?

Wil je gebruikmaken van zonne-energie en staat jouw situatie hier niet tussen? We gaan graag om tafel om alle mogelijkheden te bespreken.

Neem contact op