Scholen en overheden

Voor scholen en overheden

Voor scholen en overheden

Lampen die blijven branden, computers die zoemen en airco’s die frisse lucht blazen; scholen en overheidsgebouwen zijn grootgebruikers van energie. Met uitgestrekte klaslokalen, gangen en kantoren beschikken zij bovendien over een gigantisch dakpotentieel. Wat als we dit oppervlak benutten voor iets groens? Zonnepanelen zijn een slimme stap naar een kleinere ecologische voetafdruk en een investering die zichzelf terugbetaalt, zeker met de juiste subsidies. Wij denken graag mee over de mogelijkheden en stemmen de installatie af op jullie wensen en behoeften.

Woningeigenaren

Ieder huis en ieder gezin is anders. Wij kijken samen naar jouw wensen voor energievoorzieningen in jouw persoonlijke woonsituatie.

Meer informatie

Bedrijven

Energievoorzieningen zijn nodig en zorgen voor een duurzame oplossing in de toekomst. Van offerte tot subsidie aanvraag, we nemen graag al jouw zorgen uit handen.

Meer informatie

Scholen en overheden

Schooldaken zijn enorm groot en bij uitstek geschikt voor zonnepanelen. Zo bespaar je tot wel duizenden euro’s per jaar.

Meer informatie

Woningcorporaties

Met slim gebruik van zonnepanelen zorg je voor een lager energielabel voor (nieuwbouw)projecten en woningen.

Meer informatie

VvE’s

Een collectief park met zonnepanelen op jullie woningen? Dat is geen enkel probleem. Naast de installatie nemen we ook de organisatie uit handen.

Meer informatie

Sta je hier niet tussen?

Wil je gebruikmaken van zonne-energie en staat jouw situatie hier niet tussen? We gaan graag om tafel om alle mogelijkheden te bespreken.

Neem contact op