Type zonnepanelen


Assortiment zonnepanelen

U kunt bij 100% ZONNIG kiezen uit een groot assortiment zonnepanelen. In ons 8 jarig bestaan hebben we de kennis en het netwerk van de eigenaren Marcel en David die beiden 12 en 14 jaar in de duurzame energie werkzaam zijn en beiden bij een zonnepanelen fabrikant hebben gewerkt benut om een aantal degelijke en betrouwbare fabrikanten te selecteren.

Vragen? Neem contact op.

Bekijk onderstaand filmpje waarin we uitleg over zonnepanelen geven

Basis segment: JA Solar en gelijkwaardige alternatieven

In de basissystemen leveren we grote Aziatische fabrikanten die financieel sterke posities hebben, een eigen cel en module ontwikkeling en door hun schaalgrootte en groei produceren met de nieuwste technologie en machines. Ons vaste merk is al meer dan 7 jaar JA Solar, één van de meest westers georiënteerde Chinese zonnepanelen fabrikanten. Wanneer het af en toe voorkomt dat deze panelen niet tijdig geleverd kunnen worden, en dan wijken we uit naar gelijkwaardige alternatieven van Jinko Solar, Trina Solar of Longi Solar. Wij leveren eigenlijk altijd zonnepanelen van deze merken conform de actuele marktvermogens.

Midden segment: Q-Cells

Tussen de basis Chinese panelen en de toppanelen van Sunpower hebben we één merk geselecteerd. Q-Cells is van origine een gerenommeerde zonnecellen fabrikant en overgenomen door het Koreaanse Hanwha. Zij leveren zonnepanelen in groot volume met hogere vermogens per m2 dan de Chinese spelers en met betere garanties. Wij leveren eigenlijk altijd zonnepanelen van dit merk conform de actuele marktvermogens.

Premium segment: Sunpower voor maximale opbrengsten en garantie

De zonnepanelen van Sunpower zijn de absolute top in zonnepanelenland. Sunpower is de langst bestaande zonnepanelen fabrikant en hun zonnecellen breken jaarlijks alle record, ook in auto’s, boten en vliegtuigen die door zonne-energie worden aangedreven. De unieke cellen met koperen plaat achter de cel en zonder metaalbaantjes over de cellen zijn uniek en kennen de laagste degradatie en beste complete garantie van alle zonnepanelenfabrikanten. Wij leveren eigenlijk altijd zonnepanelen van dit merk conform de actuele marktvermogens.