Waarom is het duurzaam

De zon is een onuitputtelijke bron van duurzame energie. De zon kan gebruikt worden om te verwarmen, maar ook om elektriciteit op te wekken. En dat is, ook gezien de stijgende elektriciteitstarieven, bijzonder interessant.

Zonnepanelen zetten zonne-energie om in elektriciteit. Een omvormer zet deze elektriciteit om naar stroom voor het lichtnet en de stopcontacten bij u thuis. Ook op bewolkte dagen produceren zonnepanelen elektriciteit, hoewel minder dan op zonnige dagen.

Een duurzaam product

De meeste zonnepanelen gaan met gemak 25 tot 30 jaar mee, waarbij de opbrengst elk jaar slechts een heel klein percentage vermindert. De meeste kwaliteitspanelen garanderen nog een opbrengst van 80% na 25 jaar.

Advies

In de showroom van 100% ZONNIG kunt u diverse zonnepanelen komen bekijken en leggen we u graag meer uit over de werking ervan en wat de verschillen zijn tussen de verschillende panelen.

Wat maakt 100% Zonnig nou zo anders?

Onze focus ligt niet op het zo goedkoop mogelijk aanbieden en installeren van zonnepanelen. Wij gaan voor kwaliteit, veilig werken en een eerlijke prijs, zodat u jaren zorgeloos van uw eigen energiecentrale kunt genieten.