Zonnepanelen bij u thuis


Zonnepanelen bij u thuis

Voor woningeigenaren en huurders in de omgeving van Nijmegen, Wijchen, Uden en omstreken hebben we geschikte maatwerkoplossingen voor het plaatsen van zonnepanelen. Met meer dan 10 jaar ervaring hebben we de meest uiteenlopende daken van zonnepanelen voorzien, en zelfs diverse installaties in de achtertuin gerealiseerd.

 

024 303 00 38    |    verder lezen
zonnepanelen-loko-architecten

Plat dak

Op platte daken plaatsen we de zonnepanelen op een onderconstructie, die ervoor zorgen dat de zonnepanelen in een hellingshoek van 10, 12 of 13 graden komen. Daarbij proberen we de zonnepanelen zo goed mogelijk op het zuiden te richten. De rijen met zonnepanelen komen daarbij 50cm uit elkaar te liggen, zodat de schaduw van de voorste rijen niet op de rijen erachter komt. We kunnen de zonnepanelen ook in een zogenaamde oost-west opstelling plaatsen, wat de mogelijk biedt om het gehele dakvlak te benutten. De opbrengsten per paneel zijn dan iets lager dan op zuid, maar de opbrengsten van het dak per vierkante meter zijn een stuk hoger.

Schuin pannendak – opdak systeem

De meeste pannendaken in Nederland kunnen met behulp van schuif-dakhaken en montagerails eenvoudig van zonnepanelen worden voorzien. Onze adviseurs beoordelen bij de dakopname of de dakpannen goed genoeg zijn om er zonnepanelen op te plaatsen. Op schuine pannendaken passen we meestal full black zonnepanelen toe, wat esthetisch het mooiste resultaat geeft.

Zonnepanelen in de tuin

Wij plaatsen regelmatig zonnepanelen bij particulieren in de tuin. Daarvoor ontwerpen we een maatwerk schans, die op een fundering van betonbanden wordt geplaatst.

Dakgeïntegreerde zonnepanelen

Zonnepanelen hoeven tegenwoordig helemaal niet meer op te vallen, ze kunnen volledig in het schuine dak worden weggewerkt. Wij hebben al meer dan 8 jaar ervaring met zonnepanelen die in het dak geïntegreerd worden. Daarbij kunnen we het hele dak vullen, maar dat hoeft niet. Bij een gedeeltelijke vulling verwerken de zonnepanelen tussen de dakpannen en maken we een nette aansluiting op de pannen rondom.

Zie bijvoorbeeld onderstaand systeem op de uitbouw van een nieuwbouwwoning in Lent met 48 LG Solar Full Black panelen. De zonnepanelen zijn daarbij blind gemonteerd en de nok is uitgevoerd in bijpassend zwart zetwerk. Deze methode is vooral geschikt voor nieuwbouwprojecten.

Bekijk het traject voor het plaatsen van zonnepanelen.

Voor woningeigenaren

Ieder huis en ieder gezin is anders. Wij kijken samen met u naar uw wensen en de mogelijkheden van uw huis voor een plan op maat.

Meer informatie

Voor bedrijven

Energie besparen is mooi, zorgen voor een goede toekomst nog mooier. Van offerte tot subsidie aanvraag, we nemen alle zorgen uit handen.

Meer informatie

Voor scholen en overheden

Schooldaken zijn enorm uitgebreid en groot: door hier zonnepanelen op te leggen, kunt u duizenden euro’s per jaar besparen.

Meer informatie

Voor woningcorporaties

Met slim gebruik van zonnepanelen kunt u zorgen voor een scherper energielabel voor uw woningen. Wat we voor u kunnen betekenen?

Meer informatie

Voor VvE’s

Een collectief park met zonnepanelen op jullie woning? Dat is geen enkel probleem. Naast de aanleg kunnen we ook een stuk van de organisatie uit handen nemen.

Meer informatie

Staat u er niet tussen?

Wilt u gebruikmaken van zonne-energie en staat uw situatie hier niet tussen? De schuiven graag aan om tafel om alle mogelijkheden door te spreken.

Contact opnemen

Interesse in zonne-energie?