Woningcoöperaties


Woningcoöperaties

Als woningcorporatie staat u voor een mooie uitdaging om te werken aan het energielabel van uw woningen. Het verduurzamen van uw woningaanbod is een belangrijk punt, dat u zeker niet onbenut mag laten. Door het plaatsen van zonnepanelen draagt u niet alleen bij aan een beter milieu, maar profiteren de bewoners van uw huizen van lagere maandlasten. Wij gaan met u om tafel zitten om het beste plan van aanpak te kiezen. Welke panelen worden geïnstalleerd op welke woningen, hoe krijgt u de beste ROI en leveren de panelen de meeste energie op? De installatie doen we uiteraard na het maken van goede afspraken, in overeenstemming met de inwoners en voor iedereen op een zo prettig mogelijke manier. Tijdens de installatie ontzorgen we u als het gaat om de planning en het beantwoorden van vragen van de inwoners. Uiteraard kunt u ook bij ons terecht voor de nodige nazorg op de systemen.

024 303 00 38    |    neem contact op

Voor woningeigenaren

Ieder huis en ieder gezin is anders. Wij kijken samen met u naar uw wensen en de mogelijkheden van uw huis voor een plan op maat.

Meer informatie

Voor bedrijven

Energie besparen is mooi, zorgen voor een goede toekomst nog mooier. Van offerte tot subsidie aanvraag, we nemen alle zorgen uit handen.

Meer informatie

Voor scholen en overheden

Schooldaken zijn enorm uitgebreid en groot: door hier zonnepanelen op te leggen, kunt u duizenden euro’s per jaar besparen.

Meer informatie

Voor woningcorporaties

Met slim gebruik van zonnepanelen kunt u zorgen voor een scherper energielabel voor uw woningen. Wat we voor u kunnen betekenen?

Meer informatie

Voor VvE’s

Een collectief park met zonnepanelen op jullie woning? Dat is geen enkel probleem. Naast de aanleg kunnen we ook een stuk van de organisatie uit handen nemen.

Meer informatie

Staat u er niet tussen?

Wilt u gebruikmaken van zonne-energie en staat uw situatie hier niet tussen? De schuiven graag aan om tafel om alle mogelijkheden door te spreken.

Contact opnemen