Scholen en overheden


Zonnepanelen voor scholen en overheden

Scholen en overheden zijn grootgebruikers van energie: lampen en computers staan de hele dag aan, waarbij airco’s zorgen voor de nodige frisse lucht. Daarbij hebben deze instanties ook grote gebouwen: de klaslokalen, kantoren, gangen en andere ruimtes bieden een fors oppervlak, waarbij er ook een flink dak beschikbaar is. Om de ecologische voetafdruk van scholen en overheden te verkleinen, is het al snel interessant om zonnepanelen te plaatsen. Het is een investering die zich in een aantal jaar terugverdient, zeker wanneer de juiste subsidies worden aangevraagd. Wij denken graag mee over de mogelijkheden en stemmen de installatie af op de schooltijden, zodat leerkrachten en leerlingen zo min mogelijk overlast ondervinden aan de installatie.

024 303 00 38    |    neem contact op

Voor woningeigenaren

Ieder huis en ieder gezin is anders. Wij kijken samen met u naar uw wensen en de mogelijkheden van uw huis voor een plan op maat.

Meer informatie

Voor bedrijven

Energie besparen is mooi, zorgen voor een goede toekomst nog mooier. Van offerte tot subsidie aanvraag, we nemen alle zorgen uit handen.

Meer informatie

Voor scholen en overheden

Schooldaken zijn enorm uitgebreid en groot: door hier zonnepanelen op te leggen, kunt u duizenden euro’s per jaar besparen.

Meer informatie

Voor woningcorporaties

Met slim gebruik van zonnepanelen kunt u zorgen voor een scherper energielabel voor uw woningen. Wat we voor u kunnen betekenen?

Meer informatie

Voor VvE’s

Een collectief park met zonnepanelen op jullie woning? Dat is geen enkel probleem. Naast de aanleg kunnen we ook een stuk van de organisatie uit handen nemen.

Meer informatie

Staat u er niet tussen?

Wilt u gebruikmaken van zonne-energie en staat uw situatie hier niet tussen? De schuiven graag aan om tafel om alle mogelijkheden door te spreken.

Contact opnemen