Nieuwbouwprojecten


Nieuwbouwprojecten

Voor diverse aannemers en installateurs in de omgeving van Nijmegen installeren wij de zonnepanelen installaties, en in die samenwerking gaan we verder dan alleen de zonnepanelen en omvormers plaatsen. Zie bijvoorbeeld Het Platform in Utrecht, waar we voor Hendriks Bouw en Ontwikkeling en Schrijvers Technische Installaties 220 zonnepanelen op een pergola boven de technische installaties hebben geplaatst.

024 303 00 38    |    neem contact op

Voor woningeigenaren

Ieder huis en ieder gezin is anders. Wij kijken samen met u naar uw wensen en de mogelijkheden van uw huis voor een plan op maat.

Meer informatie

Voor bedrijven

Energie besparen is mooi, zorgen voor een goede toekomst nog mooier. Van offerte tot subsidie aanvraag, we nemen alle zorgen uit handen.

Meer informatie

Voor scholen en overheden

Schooldaken zijn enorm uitgebreid en groot: door hier zonnepanelen op te leggen, kunt u duizenden euro’s per jaar besparen.

Meer informatie

Voor woningcorporaties

Met slim gebruik van zonnepanelen kunt u zorgen voor een scherper energielabel voor uw woningen. Wat we voor u kunnen betekenen?

Meer informatie

Voor VvE’s

Een collectief park met zonnepanelen op jullie woning? Dat is geen enkel probleem. Naast de aanleg kunnen we ook een stuk van de organisatie uit handen nemen.

Meer informatie

Staat u er niet tussen?

Wilt u gebruikmaken van zonne-energie en staat uw situatie hier niet tussen? De schuiven graag aan om tafel om alle mogelijkheden door te spreken.

Contact opnemen