Bedrijven


Zonnepanelen voor uw bedrijf?

Ook voor de zakelijke markt kunnen we u helpen met een passende aanpak en oplossing. Dat kan voor uw eigen bedrijfspand zijn, of voor het installeren van zonnepanelen voor uw nieuwbouwproject, renovatieproject, uw school, uw weiland of een andere zakelijke bestemming. Ook ontwikkelaars, architecten en ontwerpers ondersteunen we graag in alle stadia van het bouwproject, van advies tot de inzet van onze installateurs.

024 303 00 38    |    neem contact op
bedrijf zonnepanelen op dak - 100% Zonnig

Zonnepanelen op uw eigen bedrijfspand

Een zonnepanelen installatie op uw bedrijfsdak plaatsen lijkt tegenwoordig eenvoudig, maar er komt heel wat bij kijken. Wij ondersteunen van het eerste idee tot de oplevering en onderhoud:

Het begint meestal met de vraag hoeveel zonnepanelen op het dak passen en wat dat per jaar opwekt. Dit kunnen we met recente luchtfoto’s nauwkeurig in kaart brengen. Op basis van de locatie van het pand, de omgeving en de oriëntatie van de zonnepanelen berekenen we verwachtte jaaropbrengst.

Afhankelijk van uw netaansluiting (grootverbruik of kleinverbruik) kunt u gebruikmaken van SDE+/SDE++ subsidie en/of fiscale instrumenten als de EIA. Deze regelingen kunnen uw investering nog interessanter maken. Wij kunnen de administratieve handelingen voor het inschrijven bij de betreffende instanties voor u uit handen nemen.

In samenspraak met u ontwerpen en engineeren wij de installatie, zodat u uw dak zo optimaal mogelijk kunt benutten. Daarbij houden we ook rekening met eventuele aanpassingen van uw gebouw in de toekomst.

  • Tijdens de montage van de installatie houden we zoveel mogelijk rekening met uw bedrijfsvoering. We hijsen de de materialen efficiënt op het dak en stemmen goed af op welk moment de stroom er af kan om de installatie aan te sluiten.
  • Een inspectie en keuring volgens NEN 1010 / NEN-EN-IEC 62446 / SCOPE 12 is tegenwoordig een vereiste van de verzekeringsmaatschappijen. Deze keuring laten we voor u uitvoeren door Omega Energietechniek.
  • Onderhoud en Service. U wilt dat uw installatie in top-conditie blijft en een zo hoog mogelijke opbrengst haalt. Met een onderhoudscontract houden we prestaties van uw systeem in de gaten. Zo lossen we eventuele afwijkingen snel op. Bovendien plegen we preventief onderhoud, zoals het periodiek reinigen van de zonnepanelen.  

Bekijk wat wij voor uw bedrijf kunnen betekenen.

Voor woningeigenaren

Ieder huis en ieder gezin is anders. Wij kijken samen met u naar uw wensen en de mogelijkheden van uw huis voor een plan op maat.

Meer informatie

Voor bedrijven

Energie besparen is mooi, zorgen voor een goede toekomst nog mooier. Van offerte tot subsidie aanvraag, we nemen alle zorgen uit handen.

Meer informatie

Voor scholen en overheden

Schooldaken zijn enorm uitgebreid en groot: door hier zonnepanelen op te leggen, kunt u duizenden euro’s per jaar besparen.

Meer informatie

Voor woningcorporaties

Met slim gebruik van zonnepanelen kunt u zorgen voor een scherper energielabel voor uw woningen. Wat we voor u kunnen betekenen?

Meer informatie

Voor VvE’s

Een collectief park met zonnepanelen op jullie woning? Dat is geen enkel probleem. Naast de aanleg kunnen we ook een stuk van de organisatie uit handen nemen.

Meer informatie

Staat u er niet tussen?

Wilt u gebruikmaken van zonne-energie en staat uw situatie hier niet tussen? De schuiven graag aan om tafel om alle mogelijkheden door te spreken.

Contact opnemen