Montagematerialen


Assortiment montagematerialen

Bij 100% ZONNIG beginnen we altijd bij de wensen en ideeën van de klant en zoeken daar het beste montagesysteem bij de zonnepanelen. Zo hebben we diverse in-dak systemen in het assortiment en ook meerdere platdak montagesystemen. In onze 8 jaar ervaring hebben we ook verschillende maatwerk schansen en vrije-veld systemen gebouwd.

Vragen? Neem contact op.

Platdak montagesystemen

Op platte daken worden zonnepanelen in een zuid-oriëntatie in rijen met een tussenruimte geplaatst, of in een oost-west opstelling waarbij het dak maximaal benut kan worden. Wij bouwen met diverse systemen, zoals FlatFix Fusion, Sunbeam, SolarStell, en Novotegra, afhankelijk van afmetingen en belastbaarheid van het dak.

Schuine daken

Wij hebben montageoplossingen voor pannendaken, golfplaten, fels en sandwich daken, en ook voor diverse schuine bitumen/epdm daken.

Op schuine daken zijn de zonnepanelen meestal zichtbaar en speelt het estetische aspect vaak een rol. Daarom gebruiken we bij zwarte zonnepanelen ook zwarte montagerails en zwarte klemmen.

Indak montage

De mooiste oplossing voor schuine daken is vaak indak montage in plaats van dakpannen. Dat kan zowel in een deel van het dak worden ingewerkt, maar ook dakvullend worden toegepast, zodat helemaal geen dakpannen meer nodig zijn. wij hebben al 8 jaar ervaring met diverse indak-systemen, en adviseren u graag op dat gebied.

Maatwerk schansen en vrije-veld systemen

Ook voor maatwerk schansconstructies en vrije-veld systemen kunt u bij 100% ZONNIG terecht.